Κράτηση
Rooms & Apartments
Tsangarada, Agios Ioannis - Papa Nero beach, Mouressi, Pilion (Pelion) 37012, Greece
Cell: +306972484809, Tel: +302426031624
MHTE: 0726K113K02735-0
Παραλία Παπά Nερό
Η παραλία Παπά Νερό βρίσκεται ανάμεσα στον Αγ. Ιωάννη και την Νταμούχαρη , δυο χωριά που ανήκουν διοικητικά στο Δήμο Μουρεσίου , βορειοδυτικά του Πηλίου , ( στον χάρτη της ηπειρωτικής Ελλάδας βρίσκεται περίπου στα μέσα της διαδρομής Αθήνα - Θεσσαλονίκη).

Το Πήλιο είναι τμήμα του νομού Μαγνησίας που ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Θεσσαλίας. Ο Νομός Μαγνησίας απλώνεται στον Παγασητικό Κόλπο , με πρωτεύουσα τον Βόλο. Οι Βόρειες Σποράδες (Σκιάθος , Σκόπελος , Αλόννησος τα πιο γνωστά νησιά ) , βρίσκονται ανατολικά του Πηλίου και υπάγονται και αυτές στο Νομό Μαγνησίας.

Το Πήλιο βρέχεται δυτικά από τα ήρεμα νερά του Παγασητικού και ανατολικά , από τα ανοιχτά νερά του Αιγαίου. Το υψηλότερο σημείο του βουνού αγγίζει τα 1600 μ , όπου βρίσκεται το καλά εξοπλισμένο χιονοδρομικό κέντρο στα Χάνια. Το Πήλιο προσφέρει απλόχερα την άγρια του ομορφιά , ιδιαίτερα στην ανατολική του πλευρά , όπου οι παραλίες είναι πιο απότομες.

Οι κόλποι και οι παραλίες μαγεύουν τον επισκέπτη , όπως αυτή του Παπα Νερό που είναι μια από τις πιο μεγάλες και πιο όμορφες παραλίες του Πηλίου με εύκολη πρόσβαση , κατάλληλη για όλη την οικογένεια. 

Δείτε τη παραλία στο youtube

Πώς φτάνουμε στην παραλία Παπά Νερό?

Για τον περισσότερο κόσμο οι έννοιες «καλοκαίρι» και «νησί» πηγαίνουν μαζί. Οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και το Ιόνιο γεμίζουν ασφυκτικά με κόσμο. Ομορφιές, όμως, υπάρχουν και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Το Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων είναι ιδιαίτερα γνωστό για το χιονοδρομικό κέντρο που έχει στα Χάνια και για το νόστιμο σπετζοφάι που μπορεί να ζεστάνει και την πιο κρύα ημέρα.
 


 
 
site created and hosted by