Κράτηση
Rooms & Apartments
Tsangarada, Agios Ioannis - Papa Nero beach, Mouressi, Pilion (Pelion) 37012, Greece
Cell: +306972484809, Tel: +302426031624
MHTE: 0726K113K02735-0
Πολιτική κρατήσεων - ακυρώσεων
Πολιτική Κρατήσεων & Ακυρώσεων 
 
Επειδή πάντα συμβαίνουν απρόοπτα και ισως θελήσετε να ακυρώσετε την κράτηση σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο kathfot@otenet.gr ή μέσω τηλεφώνου. Η πολιτική μας για την ακύρωση της κράτησης σας είναι η ακόλουθη: 
 
• Απολύτως καμία χρέωση για ακύρωση όχι μικρότερη των 21 ημερών πριν. Το ποσό της προκαταβολής σας επιστρέφεται αφαιρουμένων των τραπεζικών ή ταχυδρομικών εξόδων εφόσον υπάρχουν.
• Για ακύρωση σε διάστημα μικρότερο των 21 ημερών πριν τη δηλωθείσα ημερομηνία άφιξης επιβαρύνεστε με το 50% του κόστους των ημερών συνολικά της κράτησής σας.
 
• Θυμηθείτε πως δεν είναι δυνατή η μετάθεση της ημερομηνίας άφιξής σας εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν εμφανιστείτε την ημερα αφιξης. δυνατότητα αλλαγης πιθανη αναλογα με την διαθεσιμοτητα κατόπιν ενημερωσης..
• Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης χρεώνεται το 50% της υπόλοιπης διαμονής.
• Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού της κράτησης αλλά όχι μικρότερη των (2) διανυκτέρευσεων σε τραπεζικό λογαριασμό ή Paypal.
 
• Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. & Δημοτικό Φόρο . 
 
«Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής!Οι επιπλέον χρεώσεις που καταβάλλονται από τον πελάτη απευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο /ενοικιαζόμενα δωμάτια -διαμερίσματα στο τέλος της διαμονής του είναι:

Ξενοδοχεία 1-2 αστέρων: 0,5€, Ξεν/χειο 3*: 1,50€, Ξεν/χειο 4*: 3€, Ξεν/χειο 5*: 4€ και για Ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια - διαμερίσματα: 0,5€/ανά ημέρα/ανά δωμάτιο ανεξαρτήτου κατηγορίας Κλειδιών.

ο φόρος διαμονής ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου ορίζεται από τα άρθρα 53 Ν.4389/2016 και 72 Ν.4472/2017.»
 
• Στα διαμερίσματα γίνεται αλλαγή σεντονιών και πετσετών ανά 3 ημέρες (υπάρχει η δυνατότητα για συχνότερη αλλαγή αν υπάρξει ανάγκη).
• Προσθήκη κλίνης (πτυσσόμενης μεταλλικής) μπορεί να γίνει στα περισσότερα διαμερίσματα, κατόπιν όμως προσυνεννόησης και επιβαρύνει την τιμή κατά 20%.
• Ώρα ʼφιξης (check in time): από 14.00-00:00πμ ( σε περιπτωση προωρης αφιξης παρεχετε φυλαξη αποσκευων.
• Ώρα Αναχώρησης (check out time): έως 12.00
 
• H ημέρα της άφιξης υπολογίζεται ολόκληρη ως προς το ενοίκιο, ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης.
Σε περίπτωση παραμονής πέρα τις 12:00 και μέχρι τις 18:00 θα χρειαστεί να καταβάλλετε το 50% του ενοικίου της ημέρας, ενώ για παραμονή πέρα από την 18η ώρα, θα χρειαστεί να καταβάλετε ολόκληρο το ενοίκιο της ημέρα αυτής.
Για τον περισσότερο κόσμο οι έννοιες «καλοκαίρι» και «νησί» πηγαίνουν μαζί. Οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και το Ιόνιο γεμίζουν ασφυκτικά με κόσμο. Ομορφιές, όμως, υπάρχουν και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Το Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων είναι ιδιαίτερα γνωστό για το χιονοδρομικό κέντρο που έχει στα Χάνια και για το νόστιμο σπετζοφάι που μπορεί να ζεστάνει και την πιο κρύα ημέρα.
 


 
 
site created and hosted by