Κράτηση
Rooms & Apartments
Tsangarada, Agios Ioannis - Papa Nero beach, Mouressi, Pilion (Pelion) 37012, Greece
Cell: +306972484809, Tel: +302426031624
MHTE: 0726K113K02735-0
Μασάζ (κατόπιν ραντεβού)

Το `Katerina Fotopoulos Rooms and Apartments` μια οικογενειακή επιχείρηση που χρόνια τώρα προβάλλει την ελληνική φιλοξενία παρέχοντας διακοπές μέσα σε έναν επίγειο παράδεισο  στην περιοχή του Πηλίου και ειδικότερα στην παραλία Παπά Νερό  μια ανάσα από το τουριστικό θέρετρο του Αγίου Ιωάννη και της γνώστης πλέον Νταμούχαρης μέσα από την ταινία Mamma Mia . 

 
Ένα μικρό κρυμμένο διαμάντι δίπλα στην θάλασσα, με υπέροχη θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους  ,παρέχει στους επισκέπτες του μια ακόμη υπηρεσία ευεξίας και χαλάρωσης  με άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που δύναται να προσφέρει τις κατάλληλες θεραπείες και περιποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέπτη. 
 

Εξειδικευμένες θεραπείες και περιποιήσεις για Πρόσωπο και Σώμα, για άντρες και γυναίκες, με μασάζ χαλαρωτικό, Reiki, Ταυλανδεζικη μάλαξη και αρωματοθεραπεία,βελονισμός αποτοξίνωσης,τόνωσης του οργανισμού και χαλάρωσης!  

 

Απολαύστε μια αξέχαστη διαμονή στο πανέμορφο `Katetina Fotopoulos Rooms and Apartments` και ζήστε μία μοναδική εμπειρία διακοπών και ευεξίας.

 

  • Ευεξία Χαλάρωση
  • Cubbing - Βεντούζες 
  • Ταυλανδέζικη Μάλαξη
  • Ρείκι
  • Αρωματοθεραπεία με χρήση αιθέρεων ελαίων
  • Χαλαρωτικό μασαζ σώματος

 

Για τον περισσότερο κόσμο οι έννοιες «καλοκαίρι» και «νησί» πηγαίνουν μαζί. Οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και το Ιόνιο γεμίζουν ασφυκτικά με κόσμο. Ομορφιές, όμως, υπάρχουν και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Το Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων είναι ιδιαίτερα γνωστό για το χιονοδρομικό κέντρο που έχει στα Χάνια και για το νόστιμο σπετζοφάι που μπορεί να ζεστάνει και την πιο κρύα ημέρα.
 


 
 
site created and hosted by