Κράτηση
Rooms & Apartments
Tsangarada, Agios Ioannis - Papa Nero beach, Mouressi, Pilion (Pelion) 37012, Greece
Cell: +306972484809, Tel: +302426031624
MHTE: 0726K113K02735-0
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει το “ΔιαΡτοπικό Φεστιβάλ Εθελοντισμού” στον Πλατανιά Πηλίου
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει το “ΔιαΡτοπικό Φεστιβάλ Εθελοντισμού” στον Πλατανιά Πηλίου,το οποίο αποτελεί την 3η φάση της δράσης #WorkΙtHappen, η οποία ξεκίνησε φέτος με διοργανώτρια την ΑΜΚΕ “Artivistas”, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού “Οι φίλοι του Πλατανιά”.

Η ομάδα ασχολείται με την οργάνωση και τη διεξαγωγή εθελοντικών δράσεων, με στόχο την προώθηση της τέχνης και της εθελοντικής προσφοράς.‘Επειτα από τον εξωραϊσμό του χώρου, τον καθαρισμό της παραλίας και την αναμόρφωση του τοπίου με ζωγραφική, εικαστικά έργα και graffiti, το τριήμερο 31 Ιουλίου με 2 Αυγούστου άρχισε δυναμικά με την προβολή στην παραλία της ταινίας μικρού μήκους “Το μεροκάματο ενός ληστή” του Μιχάλη Φελάνη και του ντοκυμαντέρ “Ο Μανάβης” του Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου την Παρασκευή 31 Ιουλίου. Η βραδιά, επίσης περιελάμβανε stand up comedy, από τον ʼκυ Μητσιούλη και την ομάδα του.

Πλήθος κόσμου και νεολαίας συμμετείχε στο καθιερωμένο beach party της περιοχής, τo Σάββατο 1 Αυγούστου, που φέτος τη μουσική επιμέλεια είχαν ο Dj Alex Balog και ο Dj Esco.

Οι δράσεις συνεχίζονται σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου, τελευταία μέρα του τριημέρου, με παρουσίαση παραμυθιών του Σταμάτη Παπαδήμου, για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους φίλους. Μουσική συντροφιά θα μας κρατήσουν οι Mortiz Live Band με reggae, funk και rock ήχους το βράδυ στη γέγυρα του Πλατανιά.


Πηγή:www.diavasinet.gr/ 


 
 
site created and hosted by