Reservation
Rooms & Apartments
Tsangarada, Agios Ioannis - Papa Nero beach, Mouressi, Pilion (Pelion) 37012, Greece
Cell: +306972484809, Tel: +302426031624
MHTE: 0726K113K02735-0
House Filitsa
Notification number:1085726
 
Mouressi is n van de meest aantrekkelijke dorpjes aan de voet van het Pilion (Pelion) gebergte en wordt bijna omspoeld door het kristalheldere water van de Egesche zee. 
In deze ideale combinatie van zee en bergen, ver weg van de drukte van steden en van de pollutie, staan wij klaar om u van dienst te zijn en om u te helpen om van een aangenaam, vreedzaam en comfortabel verblijf te genieten in ons Huis Filitsa op 5 minuutjes rijden van het strand van Papa Nero. 
 
Huis Filitsa bevindt zich in het dorp Mouressi (Mouresi) boven het rustige Papa Nero beach.
Mouressi is het voornaamste dorp van de gemeente waartoe ook de dorpen Tsangarada, Xourichti, Agios Dimitrios, Anilio en Kissos behoren, en ook de badplaatsen Agios Ioannis en Damouchari, en de bekende stranden van Milopotamos, Fakistra, Papa Nero en Plaka. 
 
Het dorp Mouressi bevindt zich op het Pilion schiereiland, ongeveer halfweg tussen Athene en Thessaloniki op het Griekse vasteland. Dit schiereiland ligt ook dicht bij de Sporaden-eilanden: vanuit veel plaatsen in de oostelijke Pilion kan je het eiland Skiathos zien.
 
Huis Filitsa biedt accomodatie voor vier personen. Het huis heeft een ruime living met slaapplaatsen, een kookhoek, een televisie en een open haard voor wie buiten de warme Griekse zomer komt.After spending time in Greece this summer, I`ve constantly been slammed by questions from travelers with one eye on their vacations and another on Greece`s financial crisis.
Is it safe to travel to Greece right now

 


 
 
site created and hosted by