Reservation
Rooms & Apartments
Tsangarada, Agios Ioannis - Papa Nero beach, Mouressi, Pilion (Pelion) 37012, Greece
Cell: +306972484809, Tel: +302426031624
MHTE: 0726K113K02735-0
Tuin
Het sociale leven in `Katerina Fotopoulos Rooms and Apartments` is geconcentreerd op het centraal terras. Meestal kan je Katerina of haar ouders daar vinden. Zij wonen op het gelijkvloers van het gebouw op de foto links; het is niet echt het gelijkvloers want een lager gedeelte van het huis is toegankelijk langs een buitentrap achter het hek links op de foto. 
 
Drie gastenkamers bevinden zich op de eerste verdieping van datzelfde gebouw. Aan de rechterkant van de eerste en de tweede foto zie je het begin van het pad dat leidt naar de asfaltweg. Dat pad is vrij steil, gedeeltelijk in de vorm van trappen, gedeeltelijk op rotsen, en helaas
is het niet geschikt voor gehandicapte personen. 
 
Aan de andere kant van het centraal terras zie je een stukje van het tweede gebouw van `Katerina Fotopoulos Rooms and Apartments`, waarin de meeste kamers zich bevinden. De trap leidt naar de twee appartementen en één gewone kamer. Onder de trap zie je het begin van een gang die toegang geeft tot vijf andere kamers.Als je de trap op gaat kom je bij de ingang van de appartementen. De ingang lijkt gelijkvloers, maar aan de andere kant van het gebouw bevinden de balkons zich op de tweede verdieping. 
 
Als je door de gang stapt (derde foto) dan vind je een douche in open lucht op je weg naar het strand (hoewel de meeste gasten van deze douche gebruik maken op hun weg terug van het strand naar hun kamer). 
De douche heeft warm en koud water (hoewel niet kan worden gegarandeerd dat het koud water echt koud is bij een gemiddelde middagtemperatuur van 30°C in in juli en augustus). 
 
Vanaf de douche leidt een pad naar beneden tot aan Papa Nero strand. De webmaster en zijn 4 jaar oude dochter hadden enkele minuten nodig om af te dalen tot aan het strand, en een paar minuten méér om terug te klimmen naar `Κaterina Fotopoulos Rooms and Apartments`. 
 
Het pad eindigt aan het zuidelijke uiteinde van het strand, en het staat duidelijk aangeduid door dit blauwe bord. Nogmaals moet worden opgemerkt dat dit soort pad helaas niet erg geschikt is voor
gehandicapte personen. After spending time in Greece this summer, I`ve constantly been slammed by questions from travelers with one eye on their vacations and another on Greece`s financial crisis.
Is it safe to travel to Greece right now

 


 
 
site created and hosted by